Átadásra kész ajándék – forrócsoki alap pillecukorral

5 100 Ft

A csavaros üveg 2 bögrényi forrócsoki alapot tartalmaz. A mixet belga csokival, holland kakaóval és pillecukorral ízesítettük.

A forró ital elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges, a többi hozzávalót az üveges mix már tartalmazza.

Átadásra kész ajándék – forrócsoki különlegesség az üvegből pillanatok alatt!

 

Az ajánlat tartalma:

– szalaggal átkötött díszdoboz, masnival,

– egy fakanál, hogy könnyebben menjen az ital elkészítése,

– két adag forrócsoki alap csavaros üvegben, szalaggal és karácsonyi díszgömbbel,

– felhasználási javaslat.

 

Az üveg tartalmából percek alatt főzhetsz 2 bögrényi édesen illatozó forró csokoládét.

A belga csokival dúsított forró ital íze lágy, kellemesen érezhető benne az étcsokoládé aromája. Az ital sűrűségét a hozzáadott tej mennyiségével és a forralási idő hosszabbításával tudod alakítani. Az „i-re” a pontot a szintén az üvegben található pillecukor teszi fel, hiszen a gőzölgő italotokat ízlés szerint gazdagíthatjátok a színes cukorkákkal is.

A forrócsoki tökéletes kiegészítője lehet egy hideg téli estének, hiszen nincs is annál jobb dolog, mint egy takaró alá bekucorodni a forró italoddal és hozzábújni ahhoz, akit szeretsz! Az ital emellett remek kísérője lehet egy barátnős, pletykálós délutánnak is…

Lényegében bármikor találhatunk egy jó okot arra, hogy forrócsokit ajándékozzunk 🙂 Válassz hozzá egy pillanatok alatt elkészíthető kekszet is!

Sütifalva portékák – egy csomagban minden, ami egy tökéletes ajándékhoz elengedhetetlen: ízletes forrócsoki, ötletes csomagolás és a legfontosabb dolog, mely a szemnek láthatatlan – az érzés, hogy gondoltál az ajándékozottra!