Forrócsoki alap pillecukorral – ötletes karácsonyi ajándék

3 200 Ft

4 bögrényi italpor forrócsoki készítéséhez, belga csokoládéval és holland kakaóval.

A forró ital elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges, a többi hozzávalót a tasak már tartalmazza.

Forrócsoki különlegesség a tasakból pillanatok alatt! Tökéletes karácsonyi ajándék is lehet belőle!

 

A megrendelt tasak tartalmából percek alatt főzhetsz édesen illatozó forrócsokit magadnak, vagy akár a barátaidnak is. Egy tasak 4 bögrényi forrócsoki alapot tartalmaz, elkészítéséhez pedig tejre és egy kevés vízre lesz majd szükséged. Az ajándékot színes szalaggal és karácsonyi díszgömbbel szállítjuk!

A belga csokival dúsított forró ital íze lágy, kellemesen érezhető benne az étcsokoládé aromája. Az ital sűrűségét a hozzáadott tej mennyiségével és a forralási idő hosszabbításával tudod alakítani. Az „i-re” a pontot a szintén a csomagban található pillecukor teszi fel, hiszen a gőzölgő italotokat ízlés szerint gazdagíthatjátok a színes cukorkákkal is. A tasak természetesen tartalmaz egy részletes leírást is az elkészítésről, így az ital tényleg elronthatatlan!

A forrócsoki tökéletes kiegészítője lehet egy hideg téli estének, hiszen nincs is annál jobb dolog, mint egy takaró alá bekucorodni a forró italoddal és hozzábújni ahhoz, akit szeretsz! Az ital emellett remek kísérője lehet egy barátnős, pletykálós délutánnak is…

Lényegében bármikor találhatunk egy jó okot arra, hogy forrócsokit igyunk 🙂 Amennyiben pedig habzsolnád az élvezeteket, akkor mindenképp süss hozzá egy adag vajas kekszet is!

Az italpor gasztroajándékként is remekül megállja a helyét és ha szerencséd van, akkor az ajándékozott Téged is megkínál majd a finomságból!

De mikor is érdemes Sütifalvás csomagokat ajándékozni?! Tulajdonképpen bármelyik alkalom ideális lehet, hiszen a csomagra kerülő kísérőkártyáink mindig az aktuális ünnephez (Karácsony, Húsvét, Valentin nap), évszakhoz, alkalomhoz (születésnap, névnap…) igazodnak. Az ajándék átadása után pedig csak győzd bezsebelni a dicséreteket, hogy milyen ötletes ajándékkal rukkoltál elő.

Sütifalva portékák – egy csomagban minden, ami egy tökéletes születésnapi ajándékhoz elengedhetetlen: ízletes forrócsoki, ötletes csomagolás és a legfontosabb dolog, mely a szemnek láthatatlan – az érzés, hogy gondoltál az ajándékozottra!