Forrócsoki alap – ötletes születésnapi ajándék

1 690 Ft

 

Italpor tejcsokis forrócsoki készítéséhez – 4 adag!

A forró ital elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges, a többi hozzávalót a tasak már tartalmazza.

Válassz csomagolást színes matricáink közül a legördülő menüből!

A csomagoláson a termékképen látható minta helyett az általad választott matrica fog szerepelni, melyet üzeneteddel tehetsz még személyesebbé!

A matricára szánt üzenetet a lenti mező kitöltésével tudod megadni nekünk! Az üzeneted szövege senki más számára nem lesz látható és annak tartalmát természetesen bizalmasan kezeljük 🙂 Az ajándékkísérő szövegének hossza ne haladja meg a 2-3 mondatot! A szöveges mező kitöltése nem kötelező!

Kiürítés

Olasz forrócsoki különlegesség a tasakból pillanatok alatt! Tökéletes születésnapi ajándék is lehet belőle!

 

A megrendelt tasak tartalmából percek alatt főzhetsz édesen illatozó forrócsokit magadnak, vagy akár a barátaidnak is. Egy tasak 4 adag forrócsoki alapot tartalmaz, elkészítéséhez pedig 8-9 dl tejre lesz majd szükséged.

A tejcsokis forró ital íze lágy, kellemesen érezhető benne a tejcsokoládé aromája. Az ital sűrűségét a hozzáadott tej mennyiségével és a forralási idő hosszabbításával tudod alakítani. A tasak természetesen tartalmaz egy részletes leírást is az elkészítésről, így az ital tényleg elronthatatlan!

A forrócsoki tökéletes kiegészítője lehet egy hideg téli estének, hiszen nincs is annál jobb dolog, mint egy takaró alá bekucorodni a forró italoddal és hozzábújni ahhoz, akit szeretsz! Az ital emellett remek kísérője lehet egy barátnős, pletykálós délutánnak is…

Lényegében bármikor találhatunk egy jó okot arra, hogy forrócsokit igyunk 🙂 Amennyiben pedig habzsolnád az élvezeteket, akkor mindenképp süss hozzá egy adag vajas kekszet is!

Az italpor gasztroajándékként is remekül megállja a helyét és ha szerencséd van, akkor az ajándékozott Téged is megkínál majd a finomságból!

De mikor is érdemes Sütifalvás csomagokat ajándékozni?! Tulajdonképpen bármelyik alkalom ideális lehet, hiszen a csomagra kerülő matricáink mindig az aktuális ünnephez (Karácsony, Húsvét, Valentin nap), évszakhoz, alkalomhoz (születésnap, névnap…) igazodnak. Kiválasztod a csomagolást, megírod az üzenetet nekünk és már készen is vagy. Az ajándék átadása után pedig csak győzd bezsebelni a dicséreteket, hogy milyen ötletes ajándékkal rukkoltál elő.

Sütifalva portékák – egy csomagban minden, ami egy tökéletes születésnapi ajándékhoz elengedhetetlen: ízletes forrócsoki, ötletes csomagolás, melyet az általad írt üzenet tesz még személyesebbé és a legfontosabb dolog, mely a szemnek láthatatlan – az érzés, hogy gondoltál az ajándékozottra!